Protejează-ți afacerea cu serviciul de pază electronică Guard One

Siguranța și protecția perimetrelor sunt aspecte deosebit de importante pentru orice afacere sau organizație. În era tehnologiei avansate, avem la dispoziție soluții inovatoare de pază electronică ce ne permit să monitorizăm și să protejăm eficient orice tip de obiectiv. Serviciul de pază electronică este esențial pentru a crea un mediu sigur și protejat pentru angajați și bunuri. În acest articol, vom explora beneficiile utilizării unui serviciu de pază electronică și modul în care acesta poate contribui la protejarea obiectivelor într-un mod eficient și inteligent.

Paza electronica - Guard One - AZiGuard

Pază electronică – Beneficii

Detectare rapidă a intruziunilor

Serviciul de pază electronică utilizează camere video avansate pentru a monitoriza perimetrele. Aceste camere video sunt poziționate strategic în zonele cheie și sunt capabile să detecteze orice intruziune în timp real. Sistemul de pază electronică poate recunoaște instantaneu prezența persoanelor, mașinilor sau a altor obiecte care încearcă să pătrundă în zona protejată. Detectarea rapidă a intruziunilor permite o reacție promptă și eficientă în fața unor potențiale amenințări.

Reducerea alarmelor false

Unul dintre principalele avantaje ale serviciului de pază electronică este reducerea semnificativă a alarmelor false. Sistemele de pază electronică sunt dotate cu algoritmi avansați de recunoaștere, care pot face diferența între evenimentele reale și situațiile ce nu prezintă un pericol imediat. Astfel, resursele și timpul operatorilor sunt economisite, iar echipajele de intervenție sunt direcționate doar către evenimentele reale, eliminând intervențiile inutile și costurile suplimentare asociate acestora.

Monitorizare și gestionare eficientă

Serviciul de pază electronică oferă o monitorizare constantă a perimetrelor prin intermediul sistemelor de camere video și a software-ului de gestionare. Dispecerii din centrul de comandă primesc alerte instantanee și au acces la imagini video în timp real. Această monitorizare și gestionare eficientă permite dispecerilor să reacționeze rapid la evenimente și să întreprindă acțiuni corespunzătoare într-un mod prompt și eficient.

Intervenție rapidă și coordonată

În cazul în care un eveniment este confirmat, serviciul de pază electronică asigură o intervenție rapidă și coordonată. Dispecerii din centrul de comandă pot comunica cu echipa mobilă de intervenție, furnizând informații detaliate despre evenimentul în curs de desfășurare. Acest lucru permite unei echipe de intervenție să acționeze rapid și eficient pentru a face față situației și a minimiza eventualele daune.

Înregistrări video și probe clare

Serviciul de pază electronică pune la dispoziție înregistrări video detaliate ale evenimentelor și incidentelor. Aceste înregistrări pot fi utilizate ca probă sau dovadă în cazul unor investigații ulterioare. Imaginile video furnizează date precise și de necontestat, contribuind astfel la soluționarea rapidă și eficientă a oricăror incidente sau litigii.

Pază electronică – AZiGUARD

Tehnologia avansată ne permite acum să folosim soluții de pază electronică ce revoluționează modul în care obiectivele sunt monitorizate și protejate. Una dintre aceste soluții este AZiGUARD, un sistem de pază electronică ce combină camerele video cu un software inteligent pentru recunoașterea evenimentelor. Mai jos se regăsesc etapele procesului de pază electronică realizat prin intermediul unei astfel de soluții:

Pasul 1 – Recunoașterea evenimentului

Camerele video sunt amplasate în jurul perimetrului sau ariei care trebuie protejate. Prin intermediul modulului TRASSIR Neuro Detector din software-ul TRASSIR, imaginile video sunt analizate pentru a recunoaște oamenii, mașinile sau bicicletele care încearcă să pătrundă în zona protejată.

Pasul 2 – Notificarea

Atunci când un eveniment de recunoaștere a unei persoane, mașini sau biciclete este creat, dispecerul din centrul de comandă al companiei de securitate este notificat printr-un pop-up pe monitorul de lucru, primind instantaneu imaginea video din locație. Dispecerul poate gestiona evenimentele atât din interfața TRASSIR, cât și din software-ul de dispecerizare al companiei de securitate, datorită integrării celor două sisteme.

Pasul 3 – Confirmarea

Accesul instantaneu la imaginile video permite confirmarea rapidă a oricărui eveniment în centrul de comandă și deplasarea echipajelor doar la evenimentele reale. Aceasta reduce semnificativ numărul de alarme false generate de un sistem perimetral tradițional și necesitatea de a trimite echipaje la fiecare eveniment. Prin urmare, se poate realiza o reducere de până la 99% a alarmelor false și deplasarea echipajelor de intervenție doar la evenimentele reale.

Pasul 4 – Intervenția

După ce evenimentul este confirmat, echipajul de intervenție se deplasează la locația respectivă pentru a rezolva situația. Dispecerul dispune și de alte instrumente pentru a gestiona evenimentul până la sosirea echipei de intervenție. Acestea includ comunicarea directă prin difuzoare exterioare amplasate în obiectiv, care pot reda mesaje descurajatoare, urmărirea ușoară a intrusului și verificarea hărților obiectivului cu pictograme reprezentând amplasarea camerelor video de culori diferite, astfel încât echipajele să primească coordonate cât mai precise.

Această soluție de pază electronică oferă recunoaștere rapidă a evenimentelor, notificări eficiente pentru dispeceri, confirmare precisă a evenimentelor și intervenție promptă pentru rezolvarea situațiilor.

Gânduri de final

Are afacerea ta nevoie de un sistem de pază electronică? Cu siguranță, da! Prin sistemul de monitorizare video, paza electronică este cea mai eficientă componentă a securității private pentru a proteja atât personalul, cât și clădirile în care se desfașoară activități sau afaceri.

Guard One oferă soluții personalizate și integrate de pază electronică, adaptate nevoilor specifice ale clienților săi. Echipa noastră de specialiști oferă asistență în implementarea și gestionarea soluțiilor de pază electronică AZiGUARD, asigurând protecția obiectivelor în cel mai eficient mod posibil.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *