Sisteme de alarmă

Protecție esențială pentru oamenii și lucrurile pe care le iubești.

Totul pentru mediu sigur și privat

Performanță

Sisteme nord-americane de ultima generație cu eficiență și performanță dovedită în timp

Protecție 24/7

Conectate non-stop la dispeceratul de monitorizare și intervenție rapida

Adaptabilitate

Variante de sisteme clasice, prin cablare cablare, sau sisteme radio

Offline și Online

Funcționalități simple și intuitive de armare și dezarmare de la distanță

Detecție sensibilă

Capabilități speciale pentru a preveni alarmele false, precum cele generate de animale

ÎN SPRIJINUL TĂU

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

Un sistem de alarmă este un dispozitiv electronic destinat avertizării prin semnale optice și acustice în momentul pătrunderii prin efracție în zona, perimetrul, spațiul și a bunurilor protejate.

Un sistem de alarmă descurajează infractorii, oferă indicii organelor de poliție în cerecetarea cazului și nu în ultimul rând, oferă posibilitatea prinderii în flagrant a infractorilor de către echipajul de intervenție.

Un sistem de alarmă este compus din detectori cu infraroșu pentru detectarea prezenței umane în raza acestora, contact magnetic pentru detectectarea deschiderii/închiderii ușilor, a geamurilor, a trapelor, sirene de interior sau exterior care oferă autonomie de funtionare inclusiv în cazul tăierii firelor, panou de comandă cu tastatură.

Acest lucru îl putem stabili doar în baza unei evaluări. De aceea, te invităm să discuți cu un expert, online pe www.guardone.ro, sau să ne contactezi telefonic, prin email sau completând formularele disponibile. Îți stăm la dispoziție și suntem încântați să îți oferim soluții adaptate la nevoile tale, calitate și cel mai bun preț din piață. 

Sistemul de alarmă este propus de specialiștii Guard One, în baza evaluării efectuate în teren.

Da! La Guard One dispunem de capabilitățile necesare astfel încât absolut toate sistemele de alarmă pot fi monitorizare.

Da, orice sistem de alarmă poate fi redimensionat în orice moment. Recomandările vor veni întotodeauna din partea specialiștilor Guard One astfel încât sistemul de alarăm să răspundă nevoilor tale, în orice moment. 

CERERE DE OFERTĂ

Obține o cotație chiar acum!

Completează formularul cu datele personale și un specialist în securitate te va contacta pentru a îți oferi consultanță gratuită, împreună cu o ofertă de preț personalizată nevoilor tale. 

RECOMANDĂRI

Te-ar mai putea interesa:

Vrei să controlezi, monitorizezi și să înregistrezi cine intră în ce zonă și când. Indiferent de nevoile tale și indiferent de dimensiunea sistemului tău, îți oferim soluții de control al accesului care se potrivesc cerințelor tale. 

Oferim o gamă largă de opțiuni, de la sisteme tradiționale până la cele mai noi și mai complexe soluții digitale ce pot fi adaptate nevoilor tale, permițându-ți să păstrezi zi/noapte în siguranță lucrurile din viața ta.