Securitatea evenimentelor

Asigurăm bucuria spectacolului, de la început până la sfârșit.

Asigurăm succesul următorului tău eveniment.

Evaluare

Analiza amenințărilor asociate evenimentului și pre-planificare

Verificare

Control de securitate pentru oaspeți

Control

Management complet al mulțimii și a situațiilor de criză

Securitate

Peimetre, culise, zone VIP, protecție executivă și logistică

Gestionare

Protocoale de sosire și plecare, servicii recepție

ÎN SPRIJINUL TĂU

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

Când vorbim despre securitate la evenimente, vorbim despre succesul oricărui eveniment sau manifestare publică. Iar succesul depinde nu doar de condițiile oferite de către organizatori sau gradul de implicare al participanților, cât și de măsurile de securitate ale evenimentului.

Protecția și securitatea evenimentelor sau manifestărilor publice au două obiective:

  • proteclia participanlilor;
  • prevenirea, urmorirea ki depistarea oricăror activități perturbatoare din perimetrul supravegheat.

De peste 15 ani, Guard One oferă servicii de securitate și protecție la evenimente și manifestări publice cum ar fi: concerte, întâlniri de afaceri, gale, recepții, călătorii, grupuri organizate, etc.

Înainte de instalarea în obiective, la Guard One evaluăm nevoia de securitate a evenimentului analizând urmatoarele aspecte: locația, dimensiunea evenimentului, numărul și tipul de participanți, numărul de VIP-uri și aspectele speciale și/sau deosebite ale evenimentului.

Evaluând nevoia de securitate a evenimentului, punem la dispoziția clientului o echipă specifică tipului evenimentului și asiguram o gamă largă de servicii de la recepție, control trafic și managementul maselor, până la securitatea VIP-urilor.

Asigurarea securității pentru evenimente este o activitate complexă care presupune cunoașterea și mai ales punerea în aplicare a unui mecanism destul de complex, diferit de pază umana clasică desfășurată la diferite obiective, cu posturi fixe sau patrulare. În funcție de complexitatea evenimentului, numărul de participanți, mediul social în care se desfășoară evenimentul, organizatorul evenimentului decide asigurarea unui dispozitiv de pază a cărui dimensiune și atribuțiuni sunt stabilite de comun acord cu un consultant specializat în domeniul protecției evenimentelor.

Asigurarea securității evenimentului se face în baza unui plan de securitate avizat. Toate tacticile și strategiile de control al persoanelor participante la eveniment se stabilesc în funcție de planul de securitate al evenimentului.

În România, cea mai mare pondere a evenimentelor care solicită servicii de securitate este reprezentat de evenimentele corporatiste publice sau private. Acest tip de evenimente necesită un nivel superior de experiență, de aceea personalul Guard One alocat este unul de top.

Agenții de securitate implicați sunt antrenați special pentru a face față unor situații complexe specifice evenimentelor sau manifestărilor publice. În procesul de evaluare a gradului de securitate evenimente ținem cont de:

  • Riscurile specifice
  • Coordonatele și specificul locației
  • Suprafețe și căi de accces
  • Tipul participanților

CERERE DE OFERTĂ

Obține o cotație chiar acum!

Completează formularul cu datele personale și un specialist în securitate te va contacta pentru a îți oferi consultanță gratuită, împreună cu o ofertă de preț personalizată nevoilor tale. 

RECOMANDĂRI

Te-ar mai putea interesa:

Cu ajutorul experților în securitate la nivel național, suntem pregătiți să te susținem în identifica riscurile și a crea un mediu de securitate robust, care să contribuie la creșterea productivității afacerii tale.

Asigurăm servicii de pază adaptate fiecărui segment şi fiecărui client în parte, cu agenţi de securitate certificați, instruiţi și sprijiniți de tehnologie de ultimă oră pentru a garanta siguranța și securitatea operațiunilor tale.