Pază electronică

Vedem și înțelegem totul mai clar ca niciodată.

Aliniem serviciile de pază cu sistemele și procesele electronice, combinând tot ce este mai bun din ambele lumi.

Cu ajutorul software-ului VMS si Analiză Video, introducem în premieră conceptul de Pază Electronică, bazat pe recunoașterea oamenilor, mașinilor, mijloacelor de transport în imaginile video.

Aceste evenimente, gestionate de un puternic sistem de video management, baza întregului ecosistem, constituie un întreg concept inovativ de pază, format din recunoaștere, alertare și intervenție.

Recunoaștere

Soft-ul de analiză video recunoaște diverse scenarii în imaginile video, prin modulul TRASSIR Neuro Detector

Notificare

Odată creat evenimentul de recunoaștere, dispecerul este notificat

Confirmare

Accesul instant la imaginile video se transpune direct în confirmarea oricărui eveniment din dispecerat

Intervenție

Odată confirmat evenimentul, echipajul de intervenție se deplasează în locație pentru rezolvarea cazului.

DIFERENȚA GUARD ONE

O alternativă mai bună
la paza umană.

Costuri reduse.
Eficiență sporită.

Prin introducerea acestei soluții, poți obține reducerea bugetului alocat securității cu un procentaj estimat între 25% și 50%, în functie de configurația obiectivului, și cu peste 75% după amortizarea echipamentelor.

ÎN SPRIJINUL TĂU

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

Cu siguranță, da! Prin sistemul de monitorizare video, paza electronică este cea mai eficientă componentă a securității private pentru a proteja atât personalul, cât și clădirile în care se desfașoară activități sau afaceri. 

Paza electronică înlocuiește parțial sau total paza umană din cadrul obiectivului, având o eficacitate mult mai mare, cu un cost mult mai mic.

Este necesară o verificare a sistemului video și o analiză a factorilor de risc existenți pentru a putea alege cea mai bună soluție (softuri de detecție a persoanelor, detecția auto etc.).

CERERE DE OFERTĂ

Obține o cotație chiar acum!

Completează formularul cu datele personale și un specialist în securitate te va contacta pentru a-ți oferi consultanță gratuită, alături de o ofertă de preț potrivită nevoilor tale. 

RECOMANDĂRI

Te-ar mai putea interesa:

Asigurăm supravegherea permanentă a obiectivelor tale, utilizând sisteme tehnice de securitate, proiectate în mod personalizat, instalate şi conectate 24/7 la dispeceratul Guard One.  

 

Îți oferim tot suportul pentru integrarea măsurilor de identificare, evaluare, control și prevenire a riscurilor de incendiu, precum și servicii de intervenție pentru apărare de vieţi, stingere și limitare a efectelor incendiilor.