Servicii de monitorizare și intervenție

24 de ore din 24 în contact permanent, întotdeauna gata să răspundem

O modalitate rentabilă de a proteja orice obiectiv.

Detecție

Experții noștri în securitate pot identifica rapid riscurile și severitatea incidentelor

Validare

Fără alarme false. Utilizăm tehnologie inteligentă proprie de evaluare corectă a amenințărilor

Răspuns

Demarăm proceduri de răspuns adecvate, indiferent de ora din zi sau din noapte

Intervenție

Odată confirmat evenimentul, un echipaj se deplasează în locație pentru rezolvarea cazului

Accesibilitate

Alternativă eficientă și rentabilă la paza permanentă la fața locului

ÎN SPRIJINUL TĂU

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

Pentru protecția permanentă a ta, a afacerii sau a proprietății tale private, cât și pentru a preveni intrările prin efracție, incendiile, inundațiile sau alte situații de criză.

Orice societate comercială sau orice persoană fizică care dorește soluții de securitate pentru menținerea siguranței permanente.

Semnalele generate de sistemul de alarmă sunt monitorizare în softurile de dispecerizare și sunt tratate conform procedurilor de lucru prevăzute în Regulamentul de organizare și funcționare a Dispeceratului de monitorizare și interventie aprobat de I.G.P.R.

Sistemele antiefracție sunt monitorizate în softurile de dispecerizare de către operatori dispeceri calificați, care dețin un certificat de atestare profesională și sunt avizați de I.G.P.R. pentru a desfășură această activitate.

Dispeceratul poate fi contactat telefonic la 021.9763 / 0724.299.150 sau prin e-mail, la adresa monitorizare@guardone.ro.

Diferența constă în livrarea serviciilor de calitate către beneficiar efectuate de personal calificat. Sistemele de alarmă sunt monitorizare permanent, iar intervenția este efectuată în cel mai scurt timp, de către echipaje auto specializate ce dețin echipamente de ultimă generație. Acestea staționează în puncte strategice pentru o intervenție operativă.

CERERE DE OFERTĂ

Obține o cotație chiar acum!

Completează formularul cu datele personale și un specialist în securitate te va contacta pentru a-ți oferi consultanță gratuită, alături de o ofertă de preț potrivită nevoilor tale. 

RECOMANDĂRI

Te-ar mai putea interesa:

Cu ajutorul experților în securitate la nivel național, suntem pregătiți să te susținem în identifica riscurile și a crea un mediu de securitate robust, care să contribuie la creșterea productivității afacerii tale.

Asigurăm servicii de pază adaptate fiecărui segment şi fiecărui client în parte, cu agenţi de securitate certificați, instruiţi și sprijiniți de tehnologie de ultimă oră pentru a garanta siguranța și securitatea operațiunilor tale.