5 motive pentru care merită să contractezi servicii de securitate profesioniste pentru casa ta

În ziua de astăzi, incidente precum furturi, agresiuni și alte tipuri de infracțiuni au loc aproape peste tot, iar cea mai bună modalitate de a le combate este contractarea de servicii de securitate profesionale pentru locuința și familia ta. Achiziționarea de servicii de securitate de la o companie cu experiență în domeniu îți oferă liniște sufletească pe termen lung și protecție împotriva infracțiunilor ce au loc, de regulă, în mediul rezidențial.

Angajarea unei firme de securitate privată înseamnă să ai parte de un mediu sigur pentru tine și familia ta, iar casa și bunurile personale să fie protejate de potențiale daune sau pierderi. Serviciile de securitate pot include sisteme de supraveghere de ultimă generație, dar și monitorizare si interventie promptă a profesioniștilor în securitate, atunci când situația o cere.

Cu toate acestea, este posibil să eziți când vine vorba despre costurile pe care le implică astfel de servicii. Însă, în final, vei observa că beneficiile care derivă din acestea te vor ajuta să economisești bani pe termen lung. Iată, mai jos, câteva argumente menite să-ți alunge temerile, în baza cărora vei putea lua cea mai bună decizie în ceea ce privește siguranța ta și a familiei tale.

#1 – Sisteme de alarma: Familia ta va fi protejată de intruși

5 motive pentru care merită să contractezi servicii profesioniste de securitate pentru casa ta

Un contract cu un furnizor de servicii de securitate ajută la prevenirea spargerilor, a vandalizării proprietății și a jafurilor. Serviciile de securitate la domiciliu pot include sisteme de alarma care se declanșează atunci când un intrus pătrunde în locuință. Alarma alertează dispeceratul firmei de securitate cu care ai contract de monitorizare si interventie, care apoi fie alertează autoritățile, fie trimite către tine un echipaj de intervenție în cel mai scurt timp posibil.

O firmă de securitate privata îți poate pune la dispoziție agenti de securitate profesioniști cu experiență în menținerea unui nivel înalt de siguranță. Pregătirea profesională a acestora implică depistarea și identificarea activităților suspecte ce pot duce la comiterea de infracțiuni. Agenții de securitate oferă suport în prevenirea infracțiunilor prin descurajarea potențialilor răufăcători. De asemenea, au abilitățile și instrumentele potrivite pentru a gestiona situațiile de criză înainte ca acestea să se transforme în daune sau prejudicii.

#2 – Sisteme de supraveghere video: Casa ta va fi supravegheată 24/7

5 motive pentru care merită să contractezi servicii profesioniste de securitate pentru casa ta

Datorită progresului tehnologiei, acum îți poți monitoriza proprietatea în orice moment, de oriunde te-ai afla. Practic, poți accesa fluxul de supraveghere sau vizualiza înregistrările video oricând. Acest lucru este esențial mai ales dacă obișnuiești să călătorești des înafara razei de domiciliu. În plus, cu ajutorul unui sistem de supraveghere video poți monitoriza activitatea persoanelor care nu fac parte din familie, însă au acces la locuința ta, precum persoanele care prestează servicii de curățenie sau cele care au grijă de copiii tăi atunci când tu ești la serviciu.

Totodată, un sistem de supraveghere video exterior te poate ajuta să identifici și să monitorizezi activitățile suspecte din afara casei. De exemplu, se pot repera vecinii curioși sau străinii care se apropie aleatoriu de locuința ta.

#3 – Monitorizare si interventie: Proprietatea ta va fi protejată împotriva hoților

Având în vedere creșterea tot mai mare a numărului de infracțiuni la domiciliu, nu este tocmai oportun să presupui că locuința ta nu va fi afectată. În timp ce majoritatea infracțiunilor la domiciliu rezultă din decizii impulsive, multe dintre spargeri sunt premeditate. Spărgătorii își alocă timp să cerceteze și să studieze casele pe care plănuiesc să le jefuiască, urmărind comportamentul locuitorilor și memorând tiparele de intrare și ieșire. Atunci când consideră că stăpânesc programul membrilor familiei tale și află când toată lumea este plecată, își vor pune planul în aplicare, lăsându-vă fără obiectele de valoare pe care le dețineți.

5 motive pentru care merită să contractezi servicii profesioniste de securitate pentru casa ta

Din acest motiv, serviciile de monitorizare si interventie profesioniste sunt esențiale. Faptul că locuința ta este monitorizată în permanență și că este patrulată de echipaje de interventie, chiar și în absența ta, poate descuraja, fără îndoială, acțiunile hoților. În plus, un sistem antiefracție cu alarmă sonoră, îi poate împiedica pe aceștia să-și ducă la bun sfârșit misiunea, știind că vor avea puțin timp la dispoziție până la sosirea agenților de securitate.

Mulți proprietari de locuințe optează pentru o asigurare a bunurilor în caz de furt sau vandalism. Însă, nu toate lucrurile pe care le deții pot fi despăgubite. De exemplu, obiectele cu valoare sentimentală, moștenite din generație în generație, nu vor putea fi niciodată înlocuite sau răscumpărate. Astfel, un contract de servicii de securitate devine, practic, cea mai bună alegere pe care o poți face pentru a-ți garanta siguranța și protecția casei și a bunurilor de valoare din ea.

5 motive pentru care merită să contractezi servicii profesioniste de securitate pentru casa ta

#4 – Un sistem de securitate te va avertiza împotriva incendiilor și a gazelor nocive

Multe sisteme de securitate pentru locuințe includ senzori care detectează fumul, focul și gazele incolore și inodore, precum monoxidul de carbon. Acest lucru ajută la prevenirea incendiilor ce pot provoca daune costisitoare, protejându-i pe cei dragi, în același timp.

Atunci când are loc un dezastru, cu siguranță îți dorești ca tu și familia ta să fiți protejați, lucru pe care îl poți obține cel mai bine prin contractarea de servicii profesionale de monitorizare a securității la domiciliu. În cazul unui incendiu sau al unei intrări prin efracție, sistemul tău de securitate va transmite un semnal de urgență către dispeceratul centrului de alarmare, care va trimite rapid ajutor către locuința ta, asigurând astfel atât protecția casei, cât și a locuitorilor săi.

#5 – Beneficiezi de un plan de securitate personalizat pentru casa ta

Nu există nimic mai important decât siguranța membrilor familiei și a căminului vostru. Serviciile de securitate profesioniste sunt, practic, esența unui mediu sigur pentru tine și cei dragi. Există mai multe niveluri de securitate a locuinței din care poți alege, astfel încât să obții un plan personalizat și perfect adaptat cerințelor casei tale.  

Cum poți obține mai multe detalii în acest sens? Completează formularul online cu datele tale de personale, iar un specialist în securitate Guard One te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi consultanță gratuită, alături de o ofertă de preț potrivită nevoilor tale specifice.