Sisteme de supraveghere video

Securitate la domiciliu care protejează ceea ce contează cel mai mult.

Securitate fără compromisuri, făcută corect

Gamă largă

De la supraveghere video locală tradițională la sisteme IP și opțiuni de stocare Cloud

Protecție 24/7

Camere conectate la dispeceratul de monitorizare și răspuns în caz de urgență

Fiablitate

Echipamente rezistente la vandalism, dotate cu iluminare nocturnă (IR) și HDR

Detecție sensibilă

Senzorii de mișcare dotați cu algoritmi precis de detectare a formei umane

Compatibilitate

Integrare cu sisteme de intruziune, control acces și multe altele

ÎN SPRIJINUL TĂU

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

Sistemul de supraveghere video sau CCTV este compus dintr-un număr de camere video și o unitate de înregistrare, pe care specialiștii nostri în securitate le recomandă. Acest sistem oferă imagini pentru a analiza anumite spețe sau semnalizează eventuale acțiuni neautorizate prin implementarea programului de analiză.

Specialisții Guard One vor efectua o evaluare și îți vor spune exact de câte camere ai nevoie pentru a acoperi cerintele și a-ți asigura necesarul de securitate. 

Camerele video se amplasează în funcție de scopul pentru care sunt destinate, conform fișelor tehnice. 

Desigur, poți instala singur un sistem CCTV, dar recomandarea noastra fermă este să apelezi întodeauna la specialiști. La Guard One vom găsi împreună cele mai bune soluții pentru tine.

Sunt două tehnologii de fabricare: cea analogică, cu transmisie prin cablu coaxial sau UTP cu videobaloon și cea IP în care, practic, camerele se comportă ca niște dispozitive care alcătuiesc o rețea LAN, acestea din urmă dispunând de o tehnologie avansată, având implementate mai multe moduri de detecție (Acusense, Crosline, Human Detect, Autovehicle Detect, Unwated Baggage, Face Analytics și așa mai departe). 

Există două metode de funcționare a camerelor de supraveghere video în întuneric: cea cu infraroșu, în care imaginile apar în spectru alb-negru, și cea mai nouă, ColorVu, în care imaginile se văd color chiar și noaptea, cu ajutorul unui fascicol de lumină albă.

Detecția mișcării este o funcție standard pe care toate echipamentele de înregistrare o au, dar și prin analiza soft care face diferența între cadrul anterior și cel actual.

Desigur. Sistemul CCTV poate stoca imaginile atât în Cloud, cât și local, pe alte dispozitive. 

CERERE DE OFERTĂ

Obține o cotație chiar acum!

Completează formularul cu datele personale și un specialist în securitate te va contacta pentru a-ți oferi consultanță gratuită, alături de o ofertă de preț potrivită nevoilor tale. 

RECOMANDĂRI

Te-ar mai putea interesa:

Vrei să controlezi, monitorizezi și să înregistrezi cine intră în ce zonă și când. Indiferent de nevoile tale și indiferent de dimensiunea sistemului tău, îți oferim soluții de control al accesului care se potrivesc cerințelor tale. 

Oferim o gamă largă de opțiuni, de la sisteme tradiționale până la cele mai noi și mai complexe soluții digitale ce pot fi adaptate nevoilor tale, permițându-ți să păstrezi, zi și noapte, în siguranță lucrurile din viața ta.