Guard One, nominalizată la premiile OSPA 2023 pentru performanță excepțională în industria de securitate

Suntem încântați să anunțăm că Guard One se numără și anul acesta printre finaliștii premiilor OSPA – Outstanding Security Performance Awards. Colega noastră, Georgiana Medeleanu, a fost nominalizată la categoria „Trofeul OSPA – Doamne de Excepție în Industria de Securitate”.

Această nominalizare reprezintă, încă o dată, dovada angajamentului nostru față de excelență și profesionalism în furnizarea serviciilor de securitate. Georgiana a demonstrat calități excepționale și o pasiune deosebită pentru dezvoltarea și promovarea industriei de securitate, contribuind în mod semnificativ la succesul și reputația companiei noastre.

Georgiana Medeleanu – o poveste de succes în industria securității

Georgiana are 25 de ani și este Operator Dispecer în Centrul de Monitorizare Video Guard One. După absolvirea liceului, a lucrat o perioadă ca operator calculator la firma deținută de părinții săi, fiindu-i foarte dificil să își găsească un loc de muncă din cauza handicapului său.

Georgiana suferă de hemipareză pe partea dreaptă asociată cu sechele neuromotorii după o displazie luxantă de șold drept. S-a angajat la Guard One în urma unei campanii destinată persoanelor cu diferite grade handicap și, deși inițial nu credea că va face față volumului de muncă și responsabilităților ce decurg din rolul său în cadrul companiei, cu timpul a reușit să-și depășească propriile limite și să înceapă să performeze la cel mai înalt nivel posibil. În ciuda faptului că are probleme de deplasare și nu își poate folosi mâna dreaptă, Georgiana își folosește la maximum spiritul de observație și capacitatea de a raționa pentru a performa în munca pe care o desfășoară la Guard One. 

Un exemplu de incluziune de succes, Georgiana Medeleanu a reușit să ne impresioneze într-un timp foarte scurt, prin ambiția ei uluitoare de a fi cea mai bună și prin nivelul ridicat de profesionalism. Trecând complet peste handicapul fizic, chiar dacă se află la început de carieră, ea s-a adaptat foarte repede ritmului de lucru, cerințelor noastre, dar și ale clienților nostri. Modul ei de organizare în fata unui asemenea volum de muncă este excepțional, căci reușește să-și execute sarcinile în totalitate și în termenele stabilite. Astfel, Georgiana a devenit un om de bază în departamentul în care activează, dar și un model inspirațional pentru colegii săi, în același timp.

Despre performanțele Georgianei ca profesionist în securitate la Guard One

Pentru că rezultatele sale nu au trecut neobservate, Georgiana a reușit în scurt timp să câștige încrederea conducerii societății și, astfel, i-a fost atribuit în mod exclusiv un client important din domeniul retail de lux, căruia îi sunt alocate peste 100 de camere de supraveghere și pentru care softurile de analiză video nu sunt utilizate momentan, din cauza restricțiilor date de legislația GDPR.

În magazinele acestui client, activitatea în perioada sărbătorilor de iarnă este extrem de intensă, vânzările fiind de aproximativ 1.000.000 RON/zi. Odată cu clienții obișnuiti ai magazinului, sunt atrase de produsele scumpe (parfumuri, cosmetice, băuturi fine, produse electronice) multe persoane interesate să profite de aglomerația din magazine și, implicit, să sustragă unele produse. Rolul Georgianei este acela de identifica persoanele suspecte, urmărindu-le comportamentul și traseul în magazin și de a comunica, ulterior, agenților de securitate locali când anume este cazul să intervină.

Analizând activitatea Georgianei strict legată de clientul avut în supraveghere directă, am constatat ca furturile au fost diminuate cu 170% (comparativ cu aceeași perioada a anului trecut), la ultimul inventar din luna februarie, reieșind o pierdere de doar 0,01%. Aceste rezultate au sporit încrederea clientului în serviciile de securitate oferite de Guard One, ceea ce a culminat cu preluarea întregii rețele de magazine la nivel național.

Nominalizare OSPA 2023 – Suntem în continuare dedicați excelenței în securitate și protecție

Suntem mândri de această nominalizare la OSPA 2023, precum și de performanțele Georgianei în cadrul Guard One, și considerăm că acest lucru reflectă eforturile noastre constante de a asigura servicii de securitate de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru clienții noștri. Guard One rămâne dedicată misiunii de a proteja și asigura un mediu sigur pentru toți colaboratorii noștri, iar această nominalizare ne încurajează să continuăm să performăm în domeniul securității în România.

Ceremonia de decernare a premiilor  va avea loc în data de 8 iunie 2023, unde vom afla rezultatele finale și vom sărbători realizările notabile ale tuturor finaliștilor și câștigătorilor. Ne exprimăm recunoștința față de toți partenerii, clienții și angajații noștri pentru sprijinul constant și contribuția esențială la succesul nostru continuu.

Citește anunțul oficial aici – OSPA România și-a desemnat finaliștii ediției 2023

Guard One printre finalistii OSPA 2023