Guard One lansează serviciul privat anti-incendiu

Guard One a lansat un serviciu privat pentru situații de urgență (categoria 4-a) în domeniul securității la incendiu, structurat conform legislației în vigoare, cu adresabilitate corporate – apărare împotriva incendiilor la spații și construcții pentru birouri.

Serviciul privat pentru situații de urgență, constituit ca societate comercială cu autospecială proprie de stins incendii, este avizat de către Inspectoratul General Situații de Urgență, sub nr. 250092/ 29.10.2013.

Astfel, Guard One oferă totalitatea serviciilor necesare pentru integrarea măsurilor tehnice și organizatorice planificate, în scopul asigurării identificării, evaluării, controlului, informării și combaterii riscurilor de incendiu, antrenării pentru evacuare și salvarea bunurilor, precum și intervenţia operativă pentru salvarea persoanelor aflate în pericol, stingerea și limitarea efectelor incendiilor, folosind atât personalul existent și mijloacele tehnice din dotarea obiectivelor, cât și personal și mijloace tehnice asigurate de firma noastră.

Aflați mai multe detalii despre configurația serviciilor anti-incediu, accesând pagina Servicii private pentru situații de urgență

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *