Green Power by Guard One

Pentru ca ne preocupa sanatatea mediului si ceea ce lasam mostenire copiilor nostri, Guard One si-a stabilit ca obiectiv strategic pentru urmatorii trei ani, schimbarea flotei auto (aproximativ 50 vehicule), in mare parte diesel, cu vehicule 100% electrice. Astfel la jumatatea lunii februarie 2021, a devenit operationala o prima flotila de autoturisme 100% electrice, marca Peugeot 2008, cu o autonomie de 340 de Km.

Acestea au intrat in dotarea Departamentului Interventie Rapida din Bucuresti si Ilfov si vor ajuta la reducerea timpilor de interventie la alarme, dar mai ales la intensificarea activitatii de prevenire…Practic in decursul a 24 de ore echipajele vor patrula continuu intre obiectivele Guard One, creând in felul acesta un spatiu mai sigur, descurajand potentialii infractori.

Anul viitor serviciul Green Patrol & Intervention va fi multiplicat si in alte zone din tara, respectiv Timisoara, Tulcea Teleorman, Cluj si Iasi.

 Pentru ca suntem adeptii unui model de bussines responsabil, in perioada umatoare vom investi si in statii de incarcare a automobilelor electrice cu energie 100% verde. Astfel, folosind o linie de finantare din Fonduri Europene, vom achizitiona un sistem de panouri fotovoltaice cu putere instalata de 75 kWp si a unei statii de reincarcare de 22 kW pentru vehicule electrice, cu minim doua puncte de incarcare;

Proiectul va fi extins si pentru Departamentul Tehnic, astfel toate echipele de tehnicieni care vor asigura mentenanta sistemelor de securitate din Bucuresti si Ilfov vor fi dotate cu masini 100% electrice. Extrem de interesant va fi proiectul de transport al agentilor de securitate. In aceasta situatie autoturismele electrice vor trebui sa asigure o autonomie de minim 400 Km, aceasta fiind distanta maxima pe care vor trebui sa o parcurga zilnic. In acest proiect ne bazam si pe sprijinul partenerilor nostrii(Emag si Sameday), care au aceeasi viziune privin protectia mediului si care ne vor permite sa reincarcam autoturismele electrice la statiile lor de alimentare.

“Dacă te trezeşti dimineaţa cu convingerea că în viitor va fi bine, atunci vei avea parte de o zi plină de lumină. Dacă nu, nu!”

                                            – Elon Musk

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.