Green Power by Guard One

Pentru că ne preocupă sănătatea mediului și ceea ce lăsăm moștenire copiilor noștri, Guard One și-a stabilit ca obiectiv strategic, pentru următorii trei ani, schimbarea flotei auto (aproximativ 50 vehicule), în mare parte diesel, cu vehicule 100% electrice. Astfel, la jumătatea lunii februarie 2021, a devenit operațională o primă flotilă de autoturisme 100% electrice, marca Peugeot 2008, cu o autonomie de 340 de km.

Acestea au intrat în dotarea Departamentului Intervenție Rapida din București și Ilfov și vor ajuta la reducerea timpilor de intervenție la alarme, dar mai ales la intensificarea activității de prevenire. Practic, în decursul a 24 de ore, echipajele vor patrula continuu între obiectivele Guard One, creând în felul acesta un spațiu mai sigur, descurajând potențialii infractori.

Anul viitor, serviciul Green Patrol & Intervention va fi multiplicat și în alte zone din țară, respectiv Timișoara, Tulcea Teleorman, Cluj și Iași.

Pentru că suntem adepții unui model de bussines responsabil, în perioada umătoare vom investi și în stații de încărcare a automobilelor electrice cu energie 100% verde. Astfel, folosind o linie de finanțare din Fonduri Europene, vom achiziționa un sistem de panouri fotovoltaice cu putere instalată de 75 kWp și a unei stații de reîncarcare de 22 kW pentru vehicule electrice, cu minim două puncte de încărcare.

Proiectul va fi extins și pentru Departamentul Tehnic, astfel că toate echipele de tehnicieni care vor asigura mentenanța sistemelor de securitate din București și Ilfov vor fi dotate cu mașini 100% electrice. Extrem de interesant va fi proiectul de transport al agenților de securitate. În această situație, autoturismele electrice vor trebui să asigure o autonomie de minim 400 Km, aceasta fiind distanța maximă pe care vor trebui să o parcurgă zilnic.

În acest proiect ne bazăm si pe sprijinul partenerilor noștri – eMag și Sameday, care au aceeași viziune privind protecția mediului și care ne vor permite să reîncărcăm autoturismele electrice la stațiile lor de alimentare.

“Dacă te trezeşti dimineaţa cu convingerea că în viitor va fi bine, atunci vei avea parte de o zi plină de lumină. Dacă nu, nu!” – Elon Musk

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *