Excelența Guard One premiată în cadrul celui mai important eveniment al industriei de Securitate Privată

Este al cincilea an consecutiv în care rezultatele și performanțele Guard One sunt recunoscute și premiate în cadrul celui mai important eveniment al industriei de Securitate privată.

The Outstanding Security Performance Awards este un program realizat de “World Excellence Award” și este organizat în România în colaborare cu Federația Servicilor de Securitate. Este un proiect mondial care deja se desfășoară în 12 țări de pe șase continente, în acest an alăturându-se familiei OSPA: Irlanda, Noua Zeelandă, Franța, Canada.

Jurizarea s-a făcut în cadrul unui proces complex bazat pe criterii obiective și științifice derulat pe mai multe planuri, atât în România cât și în Marea Britanie.

Anul acesta, am avut încântarea și deosebita onoare să fim desemnați finaliștii și câștigătorii celei de-a IV-a ediții a Trofeului pentru Excelența Profesională în Securitate, în cadrul a două dintre cele 7 categorii propuse în cadrul evenimentului: Trofeul OSPA – Manageri / Directori, respectiv Trofeul OSPA – Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate.

  • Trofeul OSPA – Manageri / Directori a fost acordat colegului nostru Ruslan Dumitraș, căruia ii mulțumim pentru eforturile zilnice pe care le face in coordonarea echipelor din teren.
  • Trofeul OSPA – Instalatori / Integratori Sisteme de Securitate a fost acordat Guard One la nivel de organizație pentru implementarea cu succes a unui proiect ce deservește cel mai mare parc logistic din Europa Centrala și de Est.

Dorim să le mulțumim clienților noștri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și pe care ne-o acordă în continuare în realizarea unor astfel de proiecte deosebite, partenerilor și furnizorilor de tehnologie și nu în ultimul rând echipelor de implementare din cadrul Guard One.

Considerăm că în astfel de proiecte, organizarea este esențială, iar experiența Guard One în industria de Securitate Privată a cântărit foarte mult în buna derulare a unui proiect de o asemenea dimensiune. Știm că nu suntem perfecți, de aceea avem ca principale obiective, în departamentul tehnic, îmbunătățirea continuă și continuarea procesului de transformare digitală în care suntem angrenați. Unul dintre secretele succesului nostru este acela că toate proiectele pe care le dezvoltăm în acest sens au ca principali vectori clienții și angajații.

Pentru următoarea ediție, ne-am propus să obţinem rezultate cel puțin la fel de bune, dacă nu mai bune.

Mulțumim organizatorilor și felicitări tuturor finaliștilor și câștigătorilor desemnați în cadrul ediției.


Gala OSPA din acest an a susținut organizația Crucea Roșie România, iar o parte din încasările realizate cu acest prilej au fost donate campaniei “Umanitatea nu are limite” pentru ajutorarea populației civile care se refugiază din calea războiului din Ucraina.

Galerie:

Conectează-te cu noi: