Servicii private pentru situații de urgență

Suntem acolo în momentele în care fiecare secundă contează

O gamă largă de servicii de intervenție în caz de incendiu

De încredere

Serviciul nostru de pompieri și salvare funcționează de mai bine de 10 de ani

Capabilități

Planificare, intervenție, suprimarea incendiilor, inspecție, investigație

Dotări

Autospeciale de stins incendiu cu apă și spumă de capacitate mică, medie și mare

Pregătire

Echipe specializate formate din specialiști de prevenire a situațiilor de urgență

Răspuns

Pompieri instruiți sunt pregătiți să stingă incendii și să minimizeze daunele materiale

ÎN SPRIJINUL TĂU

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

Contractarea unui serviciu privat de pompieri are ca scop prevenția, luarea acelor măsuri care să preîntâmpine apariția incendiilor, cu alte cuvinte, eliminarea riscurilor și a consecințelor. Dar, în același timp, acest serviciu privat asigură, în cazul unui incendiu, și intervenția rapidă prin mașinile proprii de pompieri SPSU.

Deoarece OBLIGAȚIA persoanelor juridice/fizice (care au în administrare/proprietate construcții, clădiri/spații amenajate în clădiri/ansamblu de clădiri pentru producție și/sau depozitare, cu risc mare și/sau foarte mare de incendiu) DE CONSTITUIRE a serviciului privat pentru situații de urgență, poate fi îndeplinită și prin încheierea unui contract cu un serviciu privat, potrivit legii.

Deoarece OBLIGAȚIA persoanelor juridice/fizice (care dispun de amenajări temporare în spații închise sau în aer liber pentru organizarea de spectacole, întruniri, concerte, proiecţii de filme, târguri si expoziţii) de asigurare prin personal calificat/atestat a măsurilor pe linia apărării împotriva incendiilor, poate fi îndeplinită prin folosirea de personal desemnat din cadrul serviciului privat pentru situaţii de urgenţă.

Ne conformăm tuturor regulilor și procedurilor existente în cadrul fiecărei societăți și fiecărui eveniment unde ne prestăm serviciile. GUARD ONE FIRE oferă servicii de combatere împotriva incendiilor, precum și prevenirea acestora, la cerere. Calitatea prestațiilor acestui serviciu privat de pompieri este garantată prin angajați profesioniști și calificați în domeniul situațiilor de urgență. În cazul evenimentelor de tip incendiu, personalul nostru se poate lăuda cu o viteză de reacție extraordinară și cu o atitudine curajoasă în medii operaționale cu nivel ridicat de stres.

CERERE DE OFERTĂ

Obține o cotație chiar acum!

Completează formularul cu datele personale și un specialist în securitate te va contacta pentru a-ți oferi consultanță gratuită, alături de o ofertă de preț potrivită nevoilor tale. 

RECOMANDĂRI

Te-ar mai putea interesa:

Asigurăm supravegherea permanentă a obiectivelor tale, utilizând sisteme tehnice de securitate, proiectate în mod personalizat, instalate şi conectate 24/7 la dispeceratul Guard One.  

 

Avem expertiza și know-how-ul pentru a gestiona eficient fiecare etapă a proiectelor de securitate la incendiu, de la consultarea inițială și proiectarea până la instalarea, testarea, certificarea, inspecția și întreținerea sistemelor.