Servicii de pază

Fii sigur că oamenii, proprietățile și bunurile tale sunt protejate.

Experiență și dedicare pentru protejarea bunurilor și oamenilor.

Evaluare

Suntem experți în evaluarea nevoilor și, ulterior, în identificarea necesarului și furnizarea de personal.

Profesionalism

Ofițeri cunoscuți la nivel național ca fiind extrem de competenți și eficienți.

Versatilitate

Agenți înarmați sau neînarmați, staționari sau mobili

Eficiență

Agentii sunt susținuți de cele mai recente inovații tehnologice

Garanție

Suntem cunoscuți pentru furnizarea de formare superioară

ÎN SPRIJINUL TĂU

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

Atunci când ai un obiectiv pe care îl vrei protejat, măsurile pe care le poți lua pot ajunge să fie destul de drastice. Dar cu cât sunt mai drastice, cu atât există șanse mai mari ca acestea să fie eficiente. Un exemplu de măsură destul de puternică este apelarea la servicii de pază și protecție, asigurate de firme specializate în acest sens. Cu ajutorul unei astfel de companii, sediul afacerii tale sau locuința ta vor fi mereu în siguranță și nu vor cădea pradă hoților sau altor pericole. De asemenea, tot prin intermediul serviciilor de pază și protecție poți beneficia de ajutor și în cazul unor evenimente precum dezastrele naturale sau incendiile. Personalul angajat în cadrul Guard One este pregătit să intervină în tot felul de situații. Foarte important la o companie care asigură servicii de pază și protecție este și aspectul referitor la mijloacele tehnologice utilizate. Acestea trebuie să fie de ultimă generație, pentru a asigura o monitorizare de calitate a obiectivelor. Este nevoie de colaborare cu o firmă aliniată la cele mai înalte și moderne standarde tehnologice.

Conform art. 2 (1) al Legii 333/2003, republicată, „societățile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum și alte organizații care dețin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unități, sunt obligate să asigure paza acestora”.

 • Guard One este o companie de pază care respectă toate obligațiile stabilite în Codul Muncii și în Codul Fiscal. Compania are implementată o politică de etică în afaceri de înaltă probitate morală și profesională.
 • Guard One oferă servicii de pază prin intermediul unui personal atestat profesional și avizat conform legii.
 • Guard One deține un portofoliu vast de servicii de pază personalizate, în funcție de nevoile reale de securitate ale clienților săi;
 • Serviciile de pază Guard One includ:
  • paza proprietății împotriva accesului neautorizat;
  • paza proprietății împotriva furturilor, distrugerilor, incendiilor, precum și a altor acțiuni ce pot produce vătămarea persoanelor sau pagube materiale;
  • detectarea substanţelor toxice, armelor sau a materialelor de orice natură ce pot provoca pierderi de vieți omenești sau daune materiale.

Serviciile de pază oferite de Guard One sunt utilizate de către un vast portofoliu de clienți:

 • societăți comerciale, sedii de birouri, hale industriale, parcuri auto, showroom-uri;
 • magazine, supermarketuri, mall-uri, cinematografe, farmacii, hoteluri, pensiuni;
 • șantiere de construcții;
 • sucursale bancare, instituții publice, unități de învățământ (private sau publice);
 • parcuri sau zone de agrement.

Guard One pune la dispoziția agenților de pază dotări de ultimă generație.

CERERE DE OFERTĂ

Obține o cotație chiar acum!

Completează formularul cu datele personale și un specialist în securitate te va contacta pentru a-ți oferi consultanță gratuită, alături de o ofertă de preț potrivită nevoilor tale. 

RECOMANDĂRI

Te-ar mai putea interesa:

Asigurăm supravegherea permanentă a obiectivelor tale, utilizând sisteme tehnice de securitate, proiectate în mod personalizat, instalate şi conectate 24/7 la dispeceratul Guard One.  

 

Cu ajutorul software-ului VMS și a analizei video, oferim în premieră conceptul de pază electronică, o soluție de securitate bazată pe recunoașterea inteligentă.