Business

Indiferent de tipul sau dimensiunea ei, afacerea ta are toată atenția noastră.

Tot ce ai nevoie pentru securitatea resurselor, activelor și operațiunilor

PERSOANE JURIDICE

Descoperă servicii de securitate privată ce te pot
sprijini în atingerea obiectivelor de afaceri

Cu ajutorul experților în securitate privată la nivel național, suntem pregătiți să te susținem în a identifica riscurile și a crea un mediu de securitate robust, care să contribuie la creșterea productivității afacerii tale.

Asigurăm servicii de pază adaptate fiecărui segment şi fiecărui client în parte, cu agenţi de securitate certificați, instruiţi și sprijiniți de tehnologie de ultimă oră, pentru a garanta siguranța și securitatea operațiunilor tale.

Siguranța este esențială în cadrul oricărui eveniment, iar datoria noastră să ne asigurăm că totul decurge fără întreruperi sau pierderi, și cu siguranța personală absolută a tuturor participanților.

În exclusivitate

Pază electronică

Cu ajutorul software-ului VMS și a analizei video, oferim în premieră conceptul de pază electronică, o soluție de securitate bazată pe recunoașterea inteligentă.

Avem expertiza și know-how-ul pentru a gestiona eficient fiecare etapă a proiectelor de securitate la incendiu, de la consultarea inițială și proiectare până la instalarea, testarea, certificarea, inspecția și întreținerea sistemelor.

Asigurăm supravegherea permanentă a obiectivelor tale, utilizând sisteme tehnice de securitate, proiectate în mod personalizat, instalate şi conectate 24/7 la dispeceratul Guard One.  

Îți oferim tot suportul pentru integrarea masurilor de identificare, evaluare, control și prevenire a riscurilor de incendiu, precum și servicii de intervenție pentru apărare de vieţi, stingere și limitare a efectelor incendiilor.

BUSINESS

Ai nevoie de o soluție personalizată?

Obține consultanță gratuită din partea unui expert în securitate. Totul online!