Serviciul privat pentru situatii de urgenta

De ce avem nevoie de serviciul privat pentru situatii de urgenta?
Serviciul privat pentru situatii de urgenta include serviciile necesare pentru integrarea masurilor tehnice si organizatorice planificate pentru identificarea, evaluarea, controlul si prevenirea riscurilor de incendiu precum si interventia operativa pentru salvarea persoanelor aflate in pericol, stingerea si limitarea efectelor incendiilor.

De ce Guard One?
Guard One are o experienta de peste 6 ani in acest domeniu iar prin capabilitatile si resursele pe care le detine furnizeaza la ora actuala servicii private pentru situatii de urgenta unui portofoliu diversificat de clienti, companii nationale si multinationale.

Caracteristicile serviciului privat pentru situatii de urgenta oferit de catre Guard One

Serviciile private pentru situatii de urgenta, sunt structuri specializate (altele decat cele apartinand serviciilor de urgenta nationale) si au drept obiectiv prevenirea incendiilor si protejarea activelor tangibile si intangibile.

Serviciul privat pentru situatii de urgenta oferit de catre Guard One este un serviciu de categoria C2 – format din: sef serviciu, compartiment pentru prevenire si formaţii de interventie compuse din doua grupe de interventie cu autospeciale de stingere cu apa si spuma.

Serviciul privat petnru situatii de urgenta poate fi utilizat si pentru activitati specifice, cum ar fi competitii sportive, manifestari cultural-artistice, festivaluri sau alte evenimente si manifestari publice.