Securitate evenimente

Ce inseamna securitate evenimente?

Cand vorbim despre securitate evenimente vorbim despre succesul oricarui eveniment sau manifestare publica. Iar succesul depinde nu doar de conditiile oferite de catre organizatori sau gradul de implicare al participantilor cat si de masurile de securitate ale evenimentului.

Guard One asigura, asigura la nivel national, securitate evenimente si manifestari publice.

Protectia si securitatea evenimentelor sau manifestarilor publice are doua obiective:

  • protectia participantilor;
  • prevenirea, urmarirea si depistarea oricaror activitati perturbatoare din perimetrul supravegheat.

De ce sa apelam la Serviciul de Securitate Evenimente oferit de catre Guard One?


De peste 15 ani Guard One ofera servicii de securitate si protective la evenimente si manifestari publice cum ar fi: concerte, intalniri de afaceri, gale, receptii, calatorii, grupuri organizate, etc.

Inainte de instalarea in obiective Guard One evalueaza nevoia de securitate a evenimentului analizand urmatoarele aspecte: locatie, dimensiunea evenimentului, numarul si tipul de participanti, numarul de VIP-uri si aspectele speciale si/sau deosebite ale evenimentului.Securitate evenimente

Evaluand nevoia de securitate a evenimentului, Guard One pune la dispozitia clientului o echipa specifica tipului evenimentului si asigura o gama larga de servicii de la receptie, control trafic si managementul maselora, pana la securitatea VIP-urilor.

Aspecte tehnice referitoare la securitate evenimente

Asigurarea securitatii evenimentului se face in baza unui plan de securitate avizat. Toate tacticile si strategiile de control al persoanelor participante la eveniment se stabilesc in functie de planul de securitate al evenimentului.Securitate evenimente

Pe piata romaneasca cea mai mare pondere a evenimentelor care solicita servicii de securitate este reprezentat de evenimentele corporatiste publice sau private. Acest tip de evenimente necesita un nivel superior de experienta, de aceea personalul Guard One alocat este unul de top.

Agentii de securitate implicati sunt antrenati special pentru a face fata unor situatii complexe specifice evenimentelor sau manifestarilor publice. In procesul de evaluare a gradului de securitate evenimente tinem cont de:

  • riscurile specifice
  • coordonatele si specificul locatiei
  • suprafete si cai de accces
  • tipul participantilor

Guard One ofera urmatoarele servicii securitate evenimente:

  • managementul mulţimii si a situatiilor de criza
  • control acces şi ticketing
  • servicii tip receptie
  • control trafic şi securitate VIP (garda de corp şi insotire coloane auto).

Guard One asigura servicii de securitate evenimente la nivel national si ofera si consultanta de securitate pe perioada pregatirii evenimentului.