Instalare sisteme de avertizare la incendiu

Guard One proiecteaza, instaleaza si asigura mentenanta la nivel national pentru sisteme de avertizare la incendiu cu eficienta si performanta dovedita in timp.

De ce avem nevoie de sisteme de avertizare la incendiu?

Concomitent cu evolutia tehnologiei creste si numarul echipamentelor electrice si electronice utilizate si in consecinta creste simtitor si riscul producerii unor incendii.

In actualele circumstante implementarea unor sisteme de avertizare la incendiu, este fundamental necesara in protejarea oamenilor si a bunurilor pe care acestia le detin.

Un sistem de avertizare la incendiu este compus din urmatoarele elemente: centrala, detectori de fum, buton manual, sirena interior/exterior si optional transmitere la distanta.

 Care sunt etapele in implementarea unui sistem de avertizare incendiu?

  • Apelarea de catre client a serviciului GRATUIT de consultanta de securitate oferit de catre Guard One. 24/7;
  • Identificarea si evaluarea nevoile reale ale clientului si configurarea impreuna cu acesta a ofertei optime;
  • Proiectarea si instalarea sistemului de avertizare la incendiu in conformitate cu prevederile legale si nevoile de securitate ale clientului;
  • Mentenanta periodica a sistemului de avertizare la incendiu, asigurata de catre specialistii Guard One.

BENEFICII

  • Sisteme de avertizare la incendiu complet configurabile si personalizate in functie de nevoile clientului, de la locuinte unicamerale pana la cladiri cu sute incaperi.
  • Guard One certifica garantia performantei in asigurarea serviciilor de proiectare, instalare si mentenanta;
  • Montajul sistemelui de avertizare la incendiu se executa cu personal calificat si atestat de catre autoritatile de specialitate si permanent scolarizat.