Instalare sisteme de alarma la incendiu

Guard One asigura instalare sisteme de alarma la incendiu cu eficienta si performanta dovedita in timp si asigura mentenanta sistemelor la nivel national.

De ce avem nevoie de instalare sisteme de alarma la incendiu?

Concomitent cu evolutia tehnologiei creste si numarul echipamentelor electrice si electronice utilizate si in consecinta creste simtitor si riscul producerii unor incendii. Instalare sisteme de alarma la incendiu

In actualele circumstante exista o cerere din ce in ce mai mare pentru servicii de instalare sisteme de alarma la incendiu. Astfele se asigura protectia oamenilor si a bunurilor in cazul unor incendii.

Un sistem de alarma la incendiu este compus din urmatoarele elemente: centrala, detectori de fum, buton manual, sirena interior/exterior si optional transmitere la distanta.

 Care sunt etapele in implementarea unui sistem de alarma la incendiu?

BENEFICII

  • Sisteme de avertizare la incendiu complet configurabile si personalizate in functie de nevoile clientului, de la locuinte unicamerale pana la cladiri cu sute incaperi.
  • Guard One certifica garantia performantei in asigurarea serviciilor de proiectare, instalare si mentenanta;
  • Montajul sistemelui de avertizare la incendiu se executa cu personal calificat si atestat de catre autoritatile de specialitate si permanent scolarizat.

In conformitate cu prevederile legislatiei nationale in vigoare companiile pot apela la serviciul privat petnru situatii de urgenta oferit de catre Guard One.