Consultanta de Securitate

GRATUIT 24/7

Identificarea nevoilor clientilor, dimensionarea si eficientizarea serviciilor de securitate si protectie in concordanta cu prevederile legale, reprezinta punctul de plecare in parteneriatele pe care Guard One le-a dezvoltat cu clientii sai de-a lungul timpului.

Consultanta de securitate oferita de catre Guard One are la baza experienta dobandita de catre specialistii sai ultimii 15 ani.

Pe langa aspectele de securitate si protectie, serviciul Consultanta de Securitate oferit de catre Guard One analizeaza si evolutia mediului macro-economic (social, politic si ideologic, cultural, demografic, juridic, etc) precum si evolutia structural a industriei in cadrul careia activeaza clientii.

In acest mod anticipam si identificam impactul acestor evolutii in activitatea clientului si elaboram solutii de securitate si protectie eficiente menite sa previna si sa neutralizeze riscurile generate de aceste evolutii.

BENEFICII

  • Identificarea corecta a necesitatilor reale de securitate si a riscurilor de securitate ale obiectivului;
  • Configurarea unui sistem de securitate adaptat fiecarui tip de obiectiv, elaborarea si implementarea unor solutii de securitate personalizate pentru neutralizarea riscurilor actuale si prevenirea aparitiei de noi riscuri;
  • Actualizarea sistemului de securitate existent, la noile tehnologii de securitate si protectie.

CARACTERISTICI

  • Asistenta specializata pentru activitati de paza, securitate si protectie precum si monitorizare video si GPS;
  • Analize, evaluari si rapoarte cu privire la riscurile specifice securitatii si protectiei persoanelor, bunurilor si mediului inconjurator;

Audit de securitate, pentru eficientizarea si cresterea nivelului de performanta a actualului sistem de securitate.