ANGAJATII LUNII

ANGAJATII LUNII

Incepand cu luna Martie 2018, Guard One lanseaza concursul  “Angajatii lunii”. Concursul va premia lunar pe cei mai buni angajati ai companiei.

CINE SE POATE INSCRIE IN CONCURSUL „ANGAJATII LUNII”?
In concurs se pot inscrie toti angajatii Guard One (agenti de paza, inspectori, personal administrativ, monitorizare & interventie si dispecerat) care indeplinesc urmatoarele conditii:

  1. Minim 6 luni vechime in cadrul companiei Guard One;
  2. Nu au fost sanctionati disciplinar sau contraventional;
  3. Comportament adecvat in relatia cu clientii si colegii;
  4. Realizari exceptionale, aprecieri ale clientilor sau ale organelor de control.

CUM TE INSCRII IN CONCURSUL „ANGAJATII LUNII”?
Intra pe site-ul Guard One la sectiunea „Angajatii lunii” si completeaza toate informatiile solicitate in formularul de inscriere din dreapta paginii. Dupa ce ai completat toate datele solicitate apasa butonul TRIMITE!

CAND SI CUM SE STABILESC CASTIGATORII?
In ultima saptamana a fiecarei luni va avea loc o tragere la sorti, extragandu-se din totalul angajatilor inscrisi si eligibili, un numar de 4 castigatori. Numele castigatorilor va fi publicat pe stie-ul www.guardone.ro  iar castigatorii vor fi anuntati telefonic de catre departamentul Resurse Umane Guard One.

CARE ESTE VALOARE PREMIULUI OFERIT?
Cei 4 castigatori vor primi fiecare o prima in valoare neta de 400 de lei. Prima va putea fi ridicata cu actul de identitate de la casieria companiei Guard One.