Angajatii lunii iunie 2019

Liviu Coban

LIVIU COBAN

„Liviu Coban, face parte din echipa de Interventie a companiei Guard One din anul 2014. Inca de la început s-a dovedit a fi unul dintre membrii importanti ai echipei noastre prin adaptarea si integrarea sa rapida atât din punct de vedere social cat si profesional.
Nominalizarea sa la titlul de ‘’Angajatul lunii’’ se datoreaza participarii sale frecvente la proiectele importante ale companiei, eforfurile sale voluntare depasind de multe ori sfera responsabilitatilor prevazute in fisa postului. Felicitari Liviu si mult succes in continuare!”

Liviu Visan – Director Departament Interventii si Flota

Aurel Spinu

AUREL SPINU

„Aurel Spinu s-a alaturat echipei Guard One in anul 2018, ca si agent de securitate. Ulterior, urmarind dezvoltarea profesionala continua,  a absolvit cursuri specializate de servant pompier, activand astazi in cadrul departamentului Serviciul Pentru Situatii de Urgenta ca si sofer pe autospeciala de pompieri. In toate activitatile desfasurate Aurel  a dat dovada de profesionalism, disciplina, o buna relationare cu beneficiarii serviciilor Guard One precum si cu colegii din echipa.
Felicitari Aurel si succes in continuare!”

Ionel Staicut – Sef S.P.S.U Guard One

Costin Eugen Ristache

COSTIN EUGEN RISTACHE

„Domnul Ristache Costin Eugen activeaza in cadrul echipei GUARD ONE, ca si agent de securitate. In intreaga sa activitate si-a indeplinit la termen toate obligatiile de serviciu dand dovada de competenta profesionala, seriozitate in munca, punctualitate, responsabilitate, operativitate si implicare in desfasurarea  activitatii. Toate aceste calitati il recomanda, fara nici un dubiu, ca si angajat al lunii. Mult succes in continuare! ”
George Manolescu – Sef obiectiv Guard One

Vasile Geanino Marginean

VASILE GEANINO MARGINEAN

„Mărginean Vasile Geanino este membru al echipei Guard One din anul 2018. Pe intreaga perioada a dat dovada de seriozitate si profesionalism, atat la nivelul echipei speciale cat si la nivelul filialelor in care a activat in judetul Suceava. Dand dovada de promptitudine la toate solicitările specifice, are un comportament adecvat fata de colegi si clienti. Isi aduce permanent aportul la rezolvarea problemelor in mod constructiv si pozitiv. Acestea sunt motivele pentru care a fost nominalizat pentru ”Angajatul lunii”.
Ilas Coculeana – Inspector de Securitate Guard One