Angajatii lunii iulie 2019

Tudorita Traian

Tudorita Traian

„Tudorita Traian este un membru de baza al echipei Guard One, care da dovada de profesionalism si care se implica activ in realizarea sarcinilor de serviciu. Are spirit de echipa, bune aptitudini de comunicare in cadrul relatiilor cu colegii si este deschisa la asumarea de noi responsabilitati.
In urma activitatii sala, Tudorita a reusit,  sa castige, atat increderea colegilor cat si a managementului, fapt ce a dus la incredintarea  unor activitati ce necesita o responsabilitate crescuta.
Felicitari Tudorita si mult succes in continuare!”
Ruslan Dumitras – Sef obiectiv Guard One

Grigorita Sguroiu

Sguroiu Grigorita

“Domnul Grigorita Sguroiu este servant pompier in cadrul companiei noastre si-l pot descrie ca fiind un angajat competent, ambitios, disciplinat, capabil de a gasi solutii optime in desfasurarea activitatii.
Este un bun cunoscător al dispeceratului video și a echipamentelor tehnice de alarmare și stingere a incendiilor.Este o persoana responsabila, atat in munca sa cat si in relatiile cu colegii si reprezentantii Beneficiarului.
Felicitari pentru rezultatele obtinute!”
Ionel Staicut – Sef S.P.S.U. Guard One

Silaghi Sebastian

Silaghi Sebastian

“Exista o serie de argumente care il recomanda pe Silaghi Sebastian ca si angajat al lunii iulie 2019.
Sebastian este un coleg extrem de eficient in activitatea pe care o desfasoara, este dedicat muncii sale si isi propune mereu sa exceleze in tot ceea ce face. Si chiar reuseste. Felicitari Sebastian si mult succes pe viitor!”
Mihaela Mustaciosu – Manager Dispecerat Guard One